ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Καμπάνια ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης για το ΣΠΩ

Ο Σεπτέμβριος είναι διεθνώς ένας μήνας αφιερωμένος στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γυναικών για το Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών (ΣΠΩ), μιας σοβαρής γενετικής, ορμονικής, μεταβολικής και αναπαραγωγικής διαταραχής σε γυναίκες και κορίτσια. Αποτελεί την κύρια αιτία γυναικείας υπογονιμότητας και πρόδρομος διαφόρων  σοβαρών καταστάσεων, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων της παχυσαρκίας, του διαβήτη Τύπου ΙΙ, καρδιολογικών νοσημάτων και καρκίνου του ενδομητρίου. Το ΣΠΩ αποτελεί τη συχνότερη ενδοκρινολογική πάθηση των γυναικών της αναπαραγωγικής ηλικίας.

Κεντρικός στόχος της ενημέρωσης είναι να βελτιωθεί η ζωή των γυναικών, που είτε έχουν διαγνωσθεί με ΣΠΩ, είτε εμφανίζουν κάποια από τα σχετικά συμπτώματα, αλλά δεν έχουν απευθυνθεί σε κάποια ιατρική ειδικότητα, έτσι ώστε να βοηθηθούν και να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά και με ασφάλεια τη συμπτωματολογία τους, καθώς και να αποτρέψουν και να μειώσουν τον κίνδυνο εξέλιξης σε διάφορες άλλες καταστάσεις. Tο ΣΠΩ σχετίζεται με συχνή εμφάνιση διαταραγμένης ανοχής στη γλυκόζη, ινσουλινοαντίστασης (IR), διαβήτη τύπου ΙΙ, δυσλιπιδαιμίας και μεταβολικού συνδρόμου (ΜΒΣ). Παράλληλα, σε γυναίκες με ΣΠΩ αυξάνεται και ο κίνδυνος εμφάνισης καρδιαγγειακού νοσήματος (CVD).

Η αποτελεσματική αντιμετώπιση των μεταβολικών διαταραχών και η βελτίωση της γονιμότητας είναι ο πρωταρχικός θεραπευτικός στόχος των προϊόντων Inofert, Inofert combi, Inofert plus.

Τα προϊόντα Inofert, Inofert combi, Inofert plus αποτελούν θεραπεία πρώτης επιλογής για την επιτυχή αντιμετώπιση του Συνδρόμου Πολυκυστικών Ωοθηκών, με βελτίωση του μεταβολικού προφίλ, αποκατάσταση κύκλου, της γονιμότητας, της ποιότητας ωαρίων και εμβρύων με βελτίωση των ποσοστών επίτευξης εγκυμοσύνης σε γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας, σε νέες γυναίκες, σε έφηβες και όλα τα περιστατικά με ΣΠΩ τα οποία μπορoύν να αντιμετωπιστούν με μεγάλη επιτυχία.

 

Καμπάνια ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης για το ΣΠΩ

<< επιστροφή