ΠΡΟΪΟΝΤΑ

«Η στειρότητα δεν είναι ένα πλήγμα»: ένα CD Rom με πληροφορίες και τρόπους πρόληψης

«Η στειρότητα δεν είναι ένα πλήγμα. Αν γνωρίζετε τι είναι, μπορείτε να την αποτρέψετε». Αυτός είναι ο τίτλος ενός CD Rom που δημοσιεύτηκε στην αρχική σελίδα του ιστοτόπου Madre Provetta Onlus, και δημιουργήθηκε από το σύλλογο ασθενών σε συνεργασία με το Ανώτατο Ινστιτούτο για την Υγεία με την ευκαιρία της πρώτης εθνικής εκστρατείας για την αναπαραγωγική υγεία και την πρόληψη το προηγούμενο έτος.

Το CD rom είναι καρπός της πείρας ειδικών που δραστηριοποιούνται σε ιδρύματα και περιβάλλοντα έρευνας, του δημοσίου ή του ιδιωτικού τομέα, σε πολλαπλές περιφέρειες.
Στόχος είναι να παρουσιαστούν συνοπτικά τα θέματα που αφορούν στην αναπαραγωγική υγεία του άντρα και της γυναίκας, στις πιθανές παθολογίες, αλλά, κυρίως, στην πρόληψη και στη διατήρηση της υγείας.

Χάρη στη συνεργασία με το  Εθνικό Μητρώο Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του Ανώτατου Ινστιτούτου για την Υγεία, η οργάνωση Madre Provetta ευελπιστεί να εδραιώσει χρήσιμες συμπράξεις για την επικοινωνία όλων των συντελεστών που εμπλέκονται στη ζήτηση και στην προσφορά ωφέλιμων λύσεων για την αναπαραγωγική υγεία.

Σύμφωνα με την οργάνωση, δεν αρκεί μόνο η διάδοση των ιατρικών και επιστημονικών γνώσεων, αλλά πρέπει να εφαρμόζεται μια προσέγγιση που λαμβάνει υπόψη συνολικά και την ψυχική ταλαιπωρία που υφίστανται οι άνδρες και οι γυναίκες με προβλήματα γονιμότητας.

Στον ιστότοπο της οργάνωσης (www.madreprovetta.org) μπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή power point τα περιεχόμενα του CD Rom.

 

<< επιστροφή